Ägandet av hemsidan
Hemsidan är ägd av företaget Ultra Reklam, registrerad i Polen med EU VAT nummer PL7291397559. Detta kan kontrolleras på http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=sv .

Priser på hemsidan
Alla priser som finns på hemsidan är i SEK och gäller tills vidare. Vi förbehåller oss rätt för eventuellta skrivfel.
I dagsläge ligger Moms (VAT) på 23% för privata kunder och organisationer samt 0% för EU VAT registrerade företag i Sverige.

Betalningsvillkor
Betalning sker mot faktura i förskott och är skickad via e-post eller brev vid önskemål. Vi fakturerar företagoch organisationer och dessa fakturor ska betalas inom 14 dagar. Privatpersoner och föreningar får levererat efter förskottsbetalning. Inga fakturavgifter tillkommer. Om fakturan blir obetald trots påminnelser går ärendet vidare till inkasso och sedan Kronofogden. Alla bedrägerier polisanmäls med rättslig följd. Vid fakturering gäller “äganderättsförbehåll” vilket betyder att varan eller produkterär alltid våra tills full likvid erlagts.

Bildrättigheter/Skiss
Du som kund är ansvarig att kolla om du inte bryter mot upphovsrätten och att du kan använda en bild/logo/grafik så att det inte bryter mot någon tredje part.

Dataskyddspolicy
Vi respekterar din integritet och skyddar alla personuppgifter. Alla personuppgifter som vi behandlar används bara för att kunna göra färdig din beställning, alltså kunna fakturera och leverera. Vi kommer aldrig att lämna ut/sälja dina uppgifter till tredje part. Enligt nya GDPR lagen har du alltid rätt att kontakta oss för att vi ska ändra, uppdatera eller ta bort dina personuppgifter.

Hur beställer jag?
Du får alltid en bekräftelse per e-post vid varje order som innehåller alla detaljer och den ska godkännas för att produktion ska kunna påbörjas. Är det några anmärkningar eller rättelser så måste du kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Efter godkänd orderbekräftelse kan ingenting ändringas och den är bindande.

Digital korrektur
Du får ett korrektur från oss som visar hur din produkt kommer att se ut. Korrektur visar på ett ungefär hur din produkt kommer att se ut. exakt storlek eller placering kan inte garanteras, om vi inte kommer överens om något annat. Efter godkänt korrektur kan inga ändringar göras. Godkänt korrektur är bindande.

Ditt ansvar som kund
Du som kund är ansvarig att kolla orderbekräftelsen, korrektur och om alla paket har kommit fram. Är det någonting som inte stämmer så måste du kontakta oss omgående.

Bilder på produkter
Vi använder gärna bilder på färdig produktion som referens på vår hemsida och sociala medier. Skulle du av något skäll inte acceptera att bild på just din produktion ska läggas upp, vänligen ange det vid beställning.

Leveransvillkor
Vi levererar med hjälp av fraktbolag som UPS, DPD, TNT eller DB Schenker. Mindre paket som innehåller som produkter eller prover kan i vissa fall levereras med posten. Du får alltid en uppskattad kostnad för leverans innan din beställning. Leveranstid är beroende av årstid och leverantör. Det finns alltid en uppskattad tid dock så kan den ej garanteras. Vi tar ej ansvarom det uppstår leveransproblem som vi ej kan styra över, så som naturkatastrofer, fel på fraktbolags transportmedel, stöld, översvämningar, brand, felleveranser från fabrik eller liknande, då leveranser ej kan fullföljas i tid, får vi ej ställas till svars vare sig rättsligt, ekonomiskt eller på annat sätt för detta.
Vi reserverar sig för kvantitets-avvikelser i leverans med +/-5% av varor med tryck eller brodyr dock så fakturerar vi bara den faktiska kvantiteten.

Äganderättsförbehåll
Alla varor är tryckochbrodyr.se egendom till full likvid erhållits.

Reklamation
Är det någonting som inte stämmer med produkter som du hade beställt hos oss? Alla kan göra fel och i sådana fall får du kontakta oss inom 7 dagar efter du har hämtat ut varorna. Ligger felet på vår sida så kommer vi erbjuda en lösning så att du blir nöjd som kund. Vi tar inget ansvar om produkten har blivit använd fel, t.ex. om någonting blev tvättad i för hög temperatur eller liknande. Är du osäker hur en produkt ska behandlas kontakta oss först. Innan du skickar tillbaka någonting, ta kontakt med oss först.

Produkter
Tänk på att det kan vara skillnad mellan en produktbild och hur den ser ut i verkligheten. Därför kan någon färg skilja sig en aning från den verkliga produkten.

Bytesrätt
Produkter eller kläder som är bearbetade med tryck, brodyr, gravyr, sublimering osv kan inte bytas ut.

Ångerrätt
Eftersom vi erbjuder profilering i olika former så finns det ingen möjlighet att använda sig av ångerrätt på redan profilerade produkter. Kostnader som har uppkommit i samband med profilering debiteras alltid.

Returer
Eventuella leveransanmärkningar skall meddelas till oss inom 5 dagar från dagen där du har hämtat ut varorna. Ta alltid kontakt med oss innan du gör en retur.