Det finns tre olika metoder av profilering som vi erbjuder

Här kan du läsa mer om vilka metoder som vi använder för profilering av dina kläder eller produkter. Du kan alltid fråga oss om hjälp, vi svarar på alla frågor jättegärna!

Digital eller screen tryck

Mest känd metod av profilering. Används oftast på kläder. Bra tryck kommer att inte gå sönder och det är det vi erbjuder.

Det finns olika varianter inom tryck:

  • Screen tryck används oftast till motiv upp till 5 färger. Varje färg kostar extra för att göra tryckschablon och sedan trycka. Vi erbjuder screen tryck för produkter från 30 stycken.
  • Digital tryck kan användas även från 1 styck. Här betalar man bara för tryckytan, antal färger har ingen betydelse.
  • CMYK tryck kan användas om man har en motiv med många färger och från 50 stycken. Det är en mer avancerad metod av screentryck som liknar den.

Brodyr

Mer exklusiv form av profilering, passar perfekt till tröjor, jackor och mössor. Fördelen är att den går aldrig bort. Man kan använda sig av många färger och det påverkar inte priset. Ju fler produkter desto billigare det blir. Man kan alltid använda brodyrkortet igen i framtiden.

Lasergravyr

Gravyr kan användas på profilprodukter gjorda av metal som t.ex. pennor eller ibland också på material som t.ex. fleece halsduk. Väldigt snygg form av profilering.

Har du frågor? Ring eller maila så hjälper vi dig att ta fram en korrekt lösning för dina profilkläder!