Snabbtorkande handdukar med eget tryck

Hej!
Nu är vi äntligen redo att presentera ny produkt som är storsäljare inom idrott – snabbtorkande handduk med eget tryck.
Fördelar med handduken:
– Absorberar upp till 4x mer vatten än den själv väger
– Tunn och tar lite plats i väskan
– Torkar snabbt
– Tar effektivt bort fukten från kroppen
– Profileras med full färgs tryck
– Varje handdukan kan ha eget namn och nummer


Läs mer om våra handdukar här handdukar

Vad betyder premium profilkläder?

Vi alla har olika behov. Vi på tryckochbrodyr.se förstår detta och för oss är det självklart att du måste ha ett val. Därför hittar du bland våra produkter både billiga reklam kläder med eget tryck eller brodyr men också premium profilkläder.

Du undrar säker vad är skillnaden? Låt oss förklara!

Vi erbjuder precis som alla andra billiga profilkläder med egen logga. Du hittar ett urval av t-shirts, tröjor, jackor eller mössor av kända varumärken som JHK, Fruit of the loom, Russell, Gildan eller B&C. Vi har själva plockat fram plagg som känns bra med tanke på både pris och kvalité. Om du letar efter en annan produkt får du gärna kika i katalogen, om den finns där så kan vi beställa önskad vara till dig.
Fördelar med billiga profilkläder är att det finns många produkter som man kan välja ifrån. Vi kommer såklart profilera dessa med tryck eller brodyr enligt dina önskemål.

MEN, letar du efter högst kvalité på profilkläder för ditt lag eller företag? Då är vi bland de få företag i Sverige som har tagit fram egna modeller på t-shirts, piké, tröjor och jackor. Du undrar säkert hur detta fungerar. Vi köper materialet själva och gör det här i Europa. Oftast är det ren bomull med bara 10% polyester medan “färdiga” kläder ligger oftast på 25-45%. Vi skär och syr ihop materialet själva och under tiden profilerar med tryck eller brodyr enligt din skiss.
Är det mycket dyrare? Nej! Det är dock lite högre minimum antal på premium profilkläder med eget tryck eller brodyr som ligger oftast på 30-50 stycken.
Den största fördelen är att man får en produkt som kommer hålla i flera år. Vi har ALDRIG haft en reklamation på våra premium kläder med profil.